Pirteä retiisitahna
Annosmäärä
Ohje
- 1 nippu(a) retiisejä
- 1 kesäsipuli varsineen
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 valkosipulinkynsi
- ripaus mustapippuria
- 1 rkl tuoretta, hienonnettua basilikaa
- suolaa maun mukaan
- Hienonna huuhdotut retiisit ja sipuli. Voi käyttää myös sipulin hyväkuntoiset varret.
- Yhdistä retiisi- ja sipulisilppu haarukalla tuorejuuston joukkoon.
- Mausta seos puserretulla valkosipulin kynnellä, mustapippurilla, basilikasilpulla ja suolalla maun mukaan.
- Tarjoa tahna (uusien) perunoiden kastikkeena tai voileivän päällysteenä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.
Luokka:
Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salsat, tahnat ja vastaavat