Perunasalaatti ja sinappikastike
Portioner
Ohje
- 800 g keitettyjä perunoita
- 0.5 punasalaatti
- 0.5 friseesalaatti
- 2 kevätsipulia
- 1 punainen chili
- 2 rkl kapriksia
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- persiljaa
- 2 rkl öljyä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 2 rkl vettä
- 1 tl ranskalaista sinappia
- 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
- suolaa
- pippuria
- Sekoita kastike ja jätä se vetäytymään.
- Kuori ja kuutioi keitetyt perunat.
- Huuhtele, kuivaa ja paloittele salaatit ja viipaloi kevätsipulit.
- Leikkaa chili pituussuunnassa kahtia, poista siemenet sekä valkoiset sisäseinämät. Hienonna chili.
- Yhdistä perunat, salaatit, sipuli, chili ja kaprikset. Lisää kastike ja sekoita.
- Koristele kirsikkatomaateilla ja persiljalla.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Peruna, muut tärkkelyskasvit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Salsat, tahnat ja vastaavat, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät