Hae reseptiä

Perunasalaatti ja sinappikastike

Annosmäärä
Ohje
  • 800 g keitettyjä perunoita
  • 0.5 punasalaatti
  • 0.5 friseesalaatti
  • 2 kevätsipulia
  • 1 punainen chili
  • 2 rkl kapriksia
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • persiljaa
Kastike
  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl vettä
  • 1 tl ranskalaista sinappia
  • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
  • suolaa
  • pippuria
  • Sekoita kastike ja jätä se vetäytymään.
  • Kuori ja kuutioi keitetyt perunat.
  • Huuhtele, kuivaa ja paloittele salaatit ja viipaloi kevätsipulit.
  • Leikkaa chili pituussuunnassa kahtia, poista siemenet sekä valkoiset sisäseinämät. Hienonna chili.
  • Yhdistä perunat, salaatit, sipuli, chili ja kaprikset. Lisää kastike ja sekoita.
  • Koristele kirsikkatomaateilla ja persiljalla.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Peruna, muut tärkkelyskasvit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Salsat, tahnat ja vastaavat, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät