Perunaburger
Portioner
Ohje
- 0.1 kg rypsiöljy
- 0.25 kg sipuli, kuutio, pakaste
- 1.75 kg porkkana, suikale, pakaste
- 0.03 kg yrttisekoitus, suolaton
- 0.005 kg suola
- 0.5 kg vesi
- 0.02 kg maissitärkkelys
- 0.5 kg tuorejuusto, ruohosipuli, 13 %
- 1 kg pinaatti, sulatettu
- 0.5 kg sipuli, kuutio, pakaste
- 1 kg salaattijuusto, kuutio, suolavedessä, 10 %
- 0.005 kg pippurisekoitus
- 0.005 kg muskottipähkinä, jauhe
- 8 kg perunapihvi
Kuumenna öljy ja lisää sipuli ja porkkanasuikaleet. Kypsennä kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.
Lisää mausteet ja vesi.
Suurusta maissitärkkelyksellä ja lisää yrttituorejuusto.
Varaa pinaattia kaksinkertainen käyttöpainon määrä, sulata ja valuta. Kuullota pinaatti ja sipuli pannulla ja lisää feta ja mausteet.
Paista perunapihvit.
Levitä pinaattitäyte perunapihvin päälle. Levitä porkkanatäyte pinaattitäytteen päälle ja laita toinen perunapihvi ”hatuksi”.
Luokka:
Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Vihanneshedelmät