Sök efter recept

Peruna-palsternakkapyree

Peruna-palsternakkapyree
Portioner
Ohje
  • 4 perunaa
  • 2 palsternakkaa
  • 4 dl vettä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.25 tl valkopippuria
  • ripaus muskottipähkinää
  • 0.5 dl kermaa
  • Kuori perunat ja palsternakat ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi. Kypsennä suolalla maustetussa vedessä. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella ja mausta pippurilla, muskotilla ja tilkalla kermaa.

Vinkki: Muskotin sijaan voit kokeilla mausteeksi ripauksen vaniljasokeria.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Peruna, muut tärkkelyskasvit