Sök efter recept

Parsakaalisalaatti ja mangokastike

Parsakaalisalaatti ja mangokastike
Portioner
Ohje
  • 300 g parsakaalinnuppuja
  • vettä
  • suolaa
  • 2 kpl tomaattia
  • 2 rkl ruohosipulia
  • 50 g mustia oliiveja
  • 1 lehtisellerin varsi
  • 0.5 dl öljyä
  • 3 rkl sitruunan mehua
  • suolaa
  • valkopippuria
  • erilaisia salaatteja
Kastike
  • 1 tlk mangososetta (à 125g)
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl appelsiinimehua
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • Hienonna parsakaali monitoimikoneessa tai pikaleikkurilla kevyesti niin, että rakenne muistuttaa couscousia.
  • Kiehauta parsakaalia tilkassa suolalla maustettua vettä puolen minuutin ajan.
  • Valuta parsakaali ja anna jäähtyä kylmässä.
  • Leikkaa tomaatit lohkoiksi, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi.
  • Kuutioi oliivit ja lehtiselleri.
  • Sekoita kaikki ainekset ja mausta.
  • Soseuta mangokastikkeen kaikki ainekset esimerkiksi lasitölkissä ravistaen.
  • Tarjoa parsakaalisalaatti ja mangokastike esimerkiksi kylmän broilerinlihan kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Kaalit, Kastikkeet ja marinadit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet