Parsakaali-chilirisotto
Portioner
Ohje
- 0.1 kg chili, punainen, tuore
- 0.8 kg sipuli, kuutio, pakaste
- 0.3 kg rypsiöljy
- 3.5 kg riisi, puuroutumaton
- 0.2 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- 9.4 kg vesi
- 3 kg parsakaali, pakaste
- 0.02 kg yrttisekoitus, suolaton
- 0.01 kg mustapippuri, rouhe
- 0.5 kg juusto, raaste, parmesan
- 0.02 kg mineraalisuola
Poista chilipaloista siemenet, suikaloi chilit.
Kuullota sipuli ja chilisuikaleet öljyssä padassa.
Lisää pataan riisi ja sekoita.
Lisää pataan kasvisliemijauhe ja vähitellen vesi. Kypsennä riisiä kunnes neste on haihtunut.
Lisää parsakaalit, mausta yrttiseoksella ja mustapippurilla.
Lisää seokseen puolet parmesan-juustosta sekä mineraalisuola, sekoita.
Tarjolle vietäessä ripottele pinnalle loput parmesanjuustosta.
Luokka:
Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat