Sök efter recept

Paprika-oliivitoast

Paprika-oliivitoast
Portioner
Ohje
  • 6 kpl paahtoleipäviipaletta
  • 3 kpl punaista paprikaa
  • 50 g oliiveja
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 50 g tuoretta vuohenjuustoa
  • rucolaa
  • Paahda paprikoita 250-asteisessa uunissa 20 minuuttia, kunnes pintaan tulee mustia täpliä. Siirrä paprikat muovipussiin 15 minuutiksi, jotta kuori irtoaa helposti. Poista kuoret ja siemenet.
  • Soseuta oliivit ja öljy sauvasekoittimelle.
  • Levitä kolmelle leipäviipaleelle oliivitahnaa ja sen jälkeen paahdetut paprikapalat.
  • Pane paprikoiden päälle reilusti tuoretta rucolaa. Voitele loput kolme leipäviipaletta vuohenjuustolla ja käännä kanneksi rucola-paprikaleipien päälle. Leikkaa leivät kahtia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Välipalat, pienet syötävät, Vihanneshedelmät