Paprika-oliivitoast
Portioner
Ohje
- 6 kpl paahtoleipäviipaletta
- 3 kpl punaista paprikaa
- 50 g oliiveja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 50 g tuoretta vuohenjuustoa
- rucolaa
- Paahda paprikoita 250-asteisessa uunissa 20 minuuttia, kunnes pintaan tulee mustia täpliä. Siirrä paprikat muovipussiin 15 minuutiksi, jotta kuori irtoaa helposti. Poista kuoret ja siemenet.
- Soseuta oliivit ja öljy sauvasekoittimelle.
- Levitä kolmelle leipäviipaleelle oliivitahnaa ja sen jälkeen paahdetut paprikapalat.
- Pane paprikoiden päälle reilusti tuoretta rucolaa. Voitele loput kolme leipäviipaletta vuohenjuustolla ja käännä kanneksi rucola-paprikaleipien päälle. Leikkaa leivät kahtia.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka: