Paistetut vegenuudelit
Portioner
Ohje
- 0.2 kg rypsiöljy
- 1.5 kg paprika, mix, suikale, tuore
- 1.5 kg kukkakaali, nuppu, tuore
- 1.5 kg sipuli, lohko, tuore
- 1.5 kg porkkana, suikale, tuore
- 1.5 kg maissi, jyvä, pakaste
- 10 kg munanuudeli, vedessä liotettu
- 0.08 kg valkosipuli, murska, tuore
- 0.02 kg inkivääri, murska säilyke
- 0.005 kg kirveli, kuivattu
- 0.005 kg kurkuma, jauhe
- 0.03 kg sokeri
- 0.5 kg soijakastike
- 0.6 kg vesi
- 2 kg munakokkeli, kylmä
Kuumenna öljy pannussa. Lisää paprika, kukkakaali, sipuli ja porkkana. Kuullota hetki.
Lisää maissi.
Lisää nuudelit ja kuumenna seos.
Lisää mausteet, soija ja vesi. Kuumenna hetki.
Tarjoa kokkeli nuudeliannoksen päältä tai erikseen.
Vinkki: Kuullota kasvikset padassa ja kypsennä hetki. Lisää liotetut nuudelit ja mausteet. Lado vuokiin ja lämmitä erissä miedolla lämmöllä uunissa.
Luokka:
Juurekset, Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät