Sök efter recept

Omenarahka

Portioner
Ohje
  • 6 kpl (hapahkoa) omenaa
  • 2 rkl pullomargariinia
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 dl omenamehua
  • 200 g (omena-kaneli)maitorahkaa
  • kuivia keksin, kakun tai pullan paloja
  • Pinnalle: mantelirouhetta, viinimarjoja tai omena
  • Poista omenista siemenkodat ja lohko omenat.
  • Kuumenna margariini paistinpannulla ja lisää omenalohkot sekä fariinisokeri. Kuumenna ja lisää omenamehu. Kiehauta ja siirrä seos jäähtymään.
  • Kokoa jälkiruokamaljoihin ensin pohjalle keksin, kakun tai pullan palasia, sitten rahkaa ja päälle omenaseosta. Ripottele pinnalle mantelirouhetta ja koristele annokset tuoreilla marjoilla tai omenalohkoilla.

Ohje: Kotimaiset kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Välipalat, pienet syötävät