Nuudeli-kalakeitto
Portioner
Ohje
- 1 pala(a) purjoa (à 10cm)
- 1 porkkana
- 0.25 tuoretta chiliä
- 50 g siitakesieniä
- 150 g kalafileitä (kuhaa, siikaa, pakasteseitiä)
- 1 rkl öljyä
- 7 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 0.5 sitruunan mehu
- 2 annoslevyä nuudeleita
- Halkaise purjo ja pese huolellisesti. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
- Kuori ja huuhtele porkkana. Pese chili.
- Viipaloi sienet. Leikkaa porkkana ohuiksi suikaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa viipaleiksi.
- Paloittele kalafileet suupaloiksi.
- Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sienet, porkkana ja chili. Kuullota hetken aikaa.
- Lisää kuuma vesi ja liemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää nuudelit ja keitä pari minuuttia, kunnes nuudelit ovat kypsiä.
- Lisää purjosuikaleet, kalapalat ja sitruunamehu. Anna kiehahtaa ja tarjoa heti.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka: