Hae reseptiä

Nuudeli-kalakeitto

Nuudeli-kalakeitto
Annosmäärä
Ohje
  • 1 pala(a) purjoa (à 10cm)
  • 1 porkkana
  • 0.25 tuoretta chiliä
  • 50 g siitakesieniä
  • 150 g kalafileitä (kuhaa, siikaa, pakasteseitiä)
  • 1 rkl öljyä
  • 7 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 0.5 sitruunan mehu
  • 2 annoslevyä nuudeleita
  • Halkaise purjo ja pese huolellisesti. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  • Kuori ja huuhtele porkkana. Pese chili.
  • Viipaloi sienet. Leikkaa porkkana ohuiksi suikaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa viipaleiksi.
  • Paloittele kalafileet suupaloiksi.
  • Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sienet, porkkana ja chili. Kuullota hetken aikaa.
  • Lisää kuuma vesi ja liemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi.
  • Lisää nuudelit ja keitä pari minuuttia, kunnes nuudelit ovat kypsiä.
  • Lisää purjosuikaleet, kalapalat ja sitruunamehu. Anna kiehahtaa ja tarjoa heti.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kala ja äyriäiset, Keitot, Sienet, Sipulit