Sök efter recept

Nopea ruusukaaliherkku

Portioner
Ohje
  • 0.5 purjosipulia
  • 500 g ruusukaalia
  • 4 tomaattia
  • 1 dl kasvislientä
  • 0.5 dl ruokakermaa
  • 0.5 dl seesaminsiemeniä
  • tuoretta persiljaa tai basilikaa
  • Huuhtele ja viipaloi purjosipuli. Leikkaa huuhdotut ruusukaalit ja tomaatit viipaleiksi.
  • Kiehauta kasvisliemi fondista tai kasvisliemikuutiosta. Sekoita liemeen kerma.
  • Peitä pyöreän vuoan pohja purjoviipaleilla ja lisää päälle ruusukaali- ja tomaattiviipaleet.
  • Kaada vuokaan kasvis-kermaliemi ja ripottele pinnalle seesaminsiemenet.
  • Kypsennä mikroaaltouunissa jaksoittain, kunnes ruusukaali on juuri ja juuri kypsää, yhteensä noin 8 minuuttia.
  • Lisää lopuksi mausteeksi tuoretta, hienonnettua persiljaa tai basilikanlehtiä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kaalit, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat