Marinoidut valkosipulinkynnet
Portioner
Ohje
- 0.5 kg valkosipuleita
- vettä
- karkeaa suolaa (1rkl / 5dl vettä)
- 1 dl valkoviinietikkaa
- 0.5 dl sokeria
- 1 laakerinlehti
- 10 rouhittua valkopippuria
- 2 rkl öljyä
- Irrota valkosipulinkynnet toisistaan ja keitä puolipehmeiksi suolavedessä.
- Nosta valkosipulinkynnet reikäkauhalla tölkkiin.
- Mittaa liemen ainekset kattilaan, kiehauta liemi ja kaada valkosipulien päälle kuumana.
- Anna maustua 1 – 2 viikkoa. Säilytä kylmässä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Sipulit, Vegetaariset ohjeet