Hae reseptiä

Marinoidut valkosipulinkynnet

Annosmäärä
Ohje
  • 0.5 kg valkosipuleita
  • vettä
  • karkeaa suolaa (1rkl / 5dl vettä)
Marinadiin
  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • 0.5 dl sokeria
  • 1 laakerinlehti
  • 10 rouhittua valkopippuria
  • 2 rkl öljyä
  • Irrota valkosipulinkynnet toisistaan ja keitä puolipehmeiksi suolavedessä.
  • Nosta valkosipulinkynnet reikäkauhalla tölkkiin.
  • Mittaa liemen ainekset kattilaan, kiehauta liemi ja kaada valkosipulien päälle kuumana.
  • Anna maustua 1 – 2 viikkoa. Säilytä kylmässä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Sipulit, Vegetaariset ohjeet