Mangokastike jäätelölle
Portioner
Ohje
- 2 kpl mangoa
- 4 kpl passionhedelmää
- 2 kpl appelsiinia
- 1 l mansikoita
- vaniljajäätelöä
- Halkaise mangot ja poista kivet. Irrota hedelmäliha kuoresta ja soseuta tasaiseksi soseeksi.
- Halkaise passionhedelmät ja kaavi hedelmänliha mangososeen joukkoon.
- Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Poista mansikoista kannat ja puolita ne.
- Levitä mangokastiketta lautaselle ja asettele appelsiinilohkot ja mansikat kastikkeen päälle.
- Tarjolle vietäessä nosta vaniljajäätelöpallo lautasen keskelle, hedelmäseoksen päälle.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Hedelmät, Jälkiruoat, makeiset, Kastikkeet ja marinadit, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Marjat