Sök efter recept

Letut ja granaattiomenasiirappia

Letut ja granaattiomenasiirappia
Portioner
Taikina
  • 5 dl maitoa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 munaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 2 rkl öljyä
Kastike
  • 1 granaattiomena
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl vettä
  • 2 tl limetti- tai sitruunamehua
  • Tee ensin siirappi: Halkaise granaattiomena ja ota siemenet ja mehu talteen. Keitä sokeria ja vettä noin 5 minuuttia, kunnes seos alkaa olla siirappimaista. Lisää joukkoon granaattiomenan siemenet ja mehu sekä sitrusmehu. Jäähdytä.
  • Lettutaikinaa varten vatkaa ensin puolet maidosta ja muut aineet sekaisin.
  • Lisää loput maidosta ja anna turvota hetki. Paista pannulla ohuita lettuja ja tarjoa granaattiomenasiirapin kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet