Sök efter recept

Kurkku-porkkanaletut

Kurkku-porkkanaletut
Portioner
Ohje
  • 5 dl maitoa
  • 3 munaa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 0.5 dl ohrajauhoja
  • 3 rkl pullomargariinia
  • 3 raastettua porkkanaa
  • 1 pala(a) (10cm) kurkkua raastettuna
  • suolaa
  • hienonnettua persiljaa
  • 1 dl pakastepinaattia tai hienonnettua tuoretta pinaattia
  • Vatkaa munat kevyesti maidon joukkoon.
  • Anna taikinan turvota hetki.
  • Raasta porkkanat ja kurkku ja hienonna pinaatin lehdet.
  • Sekoita kaikki ainekset taikinaan tasaisesti.
  • Paista pannulla pikkulettusia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Välipalat, pienet syötävät, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti