Kurkku-porkkanaletut
Portioner
Ohje
- 5 dl maitoa
- 3 munaa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 0.5 dl ohrajauhoja
- 3 rkl pullomargariinia
- 3 raastettua porkkanaa
- 1 pala(a) (10cm) kurkkua raastettuna
- suolaa
- hienonnettua persiljaa
- 1 dl pakastepinaattia tai hienonnettua tuoretta pinaattia
- Vatkaa munat kevyesti maidon joukkoon.
- Anna taikinan turvota hetki.
- Raasta porkkanat ja kurkku ja hienonna pinaatin lehdet.
- Sekoita kaikki ainekset taikinaan tasaisesti.
- Paista pannulla pikkulettusia.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Välipalat, pienet syötävät, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti