Kiinankaaliminestrone
Portioner
Ohje
- 3 kg porkkana, suikale, tuore
- 0.01 kg salvia, kuivattu
- 1 kg kesäkurpitsa, suikale, tuore
- 4 kg kiinankaali, suikale, tuore
- 0.5 kg lehtiselleri, suikale, tuore
- 1 kg purjosipuli, suikale, tuore
- 0.4 kg rypsiöljy
- 0.5 kg sipuli, kuutio, pakaste
- 18 kg vesi
- 0.6 kg kasvisfondi
- 0.4 kg tomaattisose
- 2 kg paprika, suikale, pakaste
- 3 kg papu, vihreä, pakaste
- 0.5 kg makaroni, spagetti
- 0.02 kg basilika, kuivattu
- 0.01 kg mustapippuri, rouhe
- 0.2 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- 0.03 kg suola
- 0.2 kg persilja, pilkottu, tuore
Huuhtele kasvikset. Suikaloi porkkana, kesäkurpitsa, kiinankaali, lehtiselleri ja purjo suurimmalla suikaleterällä.
Freesaa sipuli öljyssä.
Lisää vesi, kasvisfondi ja tomaattisose. Kuumenna.
Lisää keittoon kasvikset kypsymisjärjestyksessä: porkkana, kesäkurpitsa, lehtiselleri, purjo, paprika ja papu. Keitä noin 5 minuuttia.
Lisää pätkitty spagetti ja hetken päästä kiinankaali. Keitä, kunnes kasvikset ja spagetti ovat kypsiä.
Lisää basilika, salvia, mustapippuri, kasvisliemijauhe ja suola.
Koristele persiljalla.
Vinkki: Keiton lisäkkeeksi sopii parmesanjuusto.
Luokka:
Juurekset, Kaalit, Keitot, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Palkokasvit, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät