Sök efter recept

Kevyt pannacotta ja mansikkamelba

Kevyt pannacotta ja mansikkamelba
Portioner
Ohje
  • 4 dl bulgarianjogurttia
  • 4 rkl tomusokeria
  • 2 liivatelehteä
  • 1 rkl vettä tai omenamehua
Kastike
  • 2.5 dl mansikoita
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 1 rkl sokeria
  • Sekoita tomusokeri jogurtin joukkoon.
  • Liota liivatelehtiä väljässä, kylmässä vedessä. Puserra liivatteet, sulata kiehuvaan vesitilkkaseen ja yhdistä seos jogurttiin.
  • Kaada jogurttiseos laseihin ja anna hyytyä jääkaapissa 1–2 tuntia.
  • Soseuta mansikkamelban ainekset sauvasekoittimella ja kaada seos jogurttihyytelöiden päälle.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Marjat, Välipalat, pienet syötävät