Kevyt pannacotta ja mansikkamelba
Annosmäärä
Ohje
- 4 dl bulgarianjogurttia
- 4 rkl tomusokeria
- 2 liivatelehteä
- 1 rkl vettä tai omenamehua
- 2.5 dl mansikoita
- 1 rkl sitruunan mehua
- 1 rkl sokeria
- Sekoita tomusokeri jogurtin joukkoon.
- Liota liivatelehtiä väljässä, kylmässä vedessä. Puserra liivatteet, sulata kiehuvaan vesitilkkaseen ja yhdistä seos jogurttiin.
- Kaada jogurttiseos laseihin ja anna hyytyä jääkaapissa 1–2 tuntia.
- Soseuta mansikkamelban ainekset sauvasekoittimella ja kaada seos jogurttihyytelöiden päälle.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Marjat, Välipalat, pienet syötävät