Sök efter recept

Kesäkurpitsa-tomaattikastike

Portioner
Ohje
  • 1 kpl pieni sipuli
  • 1 kpl pieni kesäkurpitsa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tlk tomaattimurskaa (à 400g)
  • suolaa
  • mustapippuria
  • ripaus chiliä
  • 3 rkl hienonnettua, tuoretta basilikaa
  • Kuori ja pilko sipuli. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi tai leikkaa suikaleiksi.
  • Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää sipuli ja kesäkurpitsa ja kääntele niitä hetki. Lisää tomaattimurska, mausta suolalla, mustapippurilla ja chilillä.
  • Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 5 – 10 minuuttia.
  • Lisää basilika ja maista. Lisää tarvittaessa mausteita.Tarjoa keitetyn pastan ja leivän kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kastikkeet ja marinadit, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät