Kesäkurpitsa-tomaattikastike
Portioner
Ohje
- 1 kpl pieni sipuli
- 1 kpl pieni kesäkurpitsa
- 1 rkl öljyä
- 1 tlk tomaattimurskaa (à 400g)
- suolaa
- mustapippuria
- ripaus chiliä
- 3 rkl hienonnettua, tuoretta basilikaa
- Kuori ja pilko sipuli. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi tai leikkaa suikaleiksi.
- Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää sipuli ja kesäkurpitsa ja kääntele niitä hetki. Lisää tomaattimurska, mausta suolalla, mustapippurilla ja chilillä.
- Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 5 – 10 minuuttia.
- Lisää basilika ja maista. Lisää tarvittaessa mausteita.Tarjoa keitetyn pastan ja leivän kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Kastikkeet ja marinadit, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät