Kesäkurpitsa-juustokeitto
Portioner
Ohje
- 0.1 kg rypsiöljy
- 3 kg porkkana, kuutio, pakaste
- 0.005 kg kurkuma
- 0.75 kg purjosipuli, suikale, tuore
- 3 kg kesäkurpitsa, suikale, tuore
- 9.75 kg vesi
- 0.132 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- 0.75 kg sulatejuusto, viherpippuri, 22 %
- 0.75 kg perunasoserae
- 0.025 kg suola
Kuumenna öljy. Sekoita joukkoon kurkuma ja kasvikset kypsymisjärjestyksessä.
Lisää vesi, kasvisliemijauhe ja paloiteltu sulatejuusto.
Lisää perunasoserae ja suola. Anna keiton hautua valmiiksi. Ripottele valmiin keiton pinnalle ruohosipulia tai persiljaa
Luokka:
Juurekset, Keitot, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vihanneshedelmät