Sök efter recept

Kesäkurpitsa-juustokeitto

Portioner
Ohje
  • 0.1 kg rypsiöljy
  • 3 kg porkkana, kuutio, pakaste
  • 0.005 kg kurkuma
  • 0.75 kg purjosipuli, suikale, tuore
  • 3 kg kesäkurpitsa, suikale, tuore
  • 9.75 kg vesi
  • 0.132 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.75 kg sulatejuusto, viherpippuri, 22 %
  • 0.75 kg perunasoserae
  • 0.025 kg suola

Kuumenna öljy. Sekoita joukkoon kurkuma ja kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Lisää vesi, kasvisliemijauhe ja paloiteltu sulatejuusto.

Lisää perunasoserae ja suola. Anna keiton hautua valmiiksi. Ripottele valmiin keiton pinnalle ruohosipulia tai persiljaa

Luokka:

Juurekset, Keitot, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vihanneshedelmät