Sök efter recept

Keltainen mojo -dippikastike

Portioner
Ohje
  • 1 kpl keltainen paprika
  • 2 kpl edellisen päivän valkoista leipäviipaletta (ilman kuoria)
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 0.5 kpl chili (ilman siemeniä)
  • 0.5 kpl sitruunan mehu
  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 0.5 dl oliivi- tai rypsiöljyä
  • ripaus suolaa ja sokeria
  • rouhittua mustapippuria
  • Puolita pesty paprika ja poista sisus. Paloittele paprikanpuolikkaat ja pane tehosekoittimeen leipäviipaleiden, murskattujen valkosipulinkynsien, pilkotun chilin, sitruunamehun, viinietikan ja paprikajauheen kanssa.
  • Soseuta seos tasaiseksi ja lisää öljy ohuena nauhana. Maista ja mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurirouheella.
  • Tarjoa dippikastikkeena esimerkiksi paistettujen veneperunoiden kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kastikkeet ja marinadit, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät