Kasviswok
Portioner
Ohje
- 0.15 kg rypsiöljy
- 4 kg valkokaali, suikale, tuore
- 4 kg kasvissekoitus (porkkana, sokeriherne, herkkusieni, sipuli, vesikastanja), pakaste
- 0.35 kg punaviinietikka
- 0.5 kg chilikastike, sweet
- 0.25 kg fariinisokeri
- 0.015 kg kardemumma
- 0.015 kg inkivääri, jauhe
- 2 kg vesi
- 0.071 kg maissitärkkelys
Freesaa suikaloitu kaali ja kasvissekoitus wokissa tai padassa.
Mittaa mausteet ja nesteet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja suurusta.
Lisää maustekastike kasvisten päälle ja hauduta hetki, jotta maut ehtivät imeytyä kunnolla.
Tarjoa kasviswok perunan tai riisin kanssa.
Vinkki: Ruokaan voi lisätä myös tuoreita herkkusieniä.
Luokka:
Juurekset, Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Palkokasvit, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sienet, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet