Sök efter recept

Kasvis-katkarapuvokki

Portioner
Ohje
  • 3 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl currytahnaa
  • 0.5 tuoretta chiliä hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 0.5 purjo viipaloituna
  • 2 paprikaa kuutioituna
  • 1 kesäkurpitsa lohkoina
  • 2 tl soijakastiketta
  • 2 tl ruokosokeria
  • 200 g kuorittuja katkarapuja
  • 0.5 l kypsiä munanuudeleita
  • 3 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
  • 2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
  • Kuumenna öljy pannulla ja lisää mausteet hetkeksi koko ajan sekoittaen.
  • Lisää purjo, paprika ja kesäkurpitsa. Paista noin 10 minuuttia.
  • Mausta soijalla ja sokerilla. Kääntele lopuksi joukkoon katkaravut ja esikypsennetyt nuudelit ja ripottele yrtit pinnalle.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kala ja äyriäiset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti