Kasvis-katkarapuvokki
Annosmäärä
Ohje
- 3 rkl seesamiöljyä
- 1 rkl currytahnaa
- 0.5 tuoretta chiliä hienonnettuna
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
- 0.5 purjo viipaloituna
- 2 paprikaa kuutioituna
- 1 kesäkurpitsa lohkoina
- 2 tl soijakastiketta
- 2 tl ruokosokeria
- 200 g kuorittuja katkarapuja
- 0.5 l kypsiä munanuudeleita
- 3 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
- 2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää mausteet hetkeksi koko ajan sekoittaen.
- Lisää purjo, paprika ja kesäkurpitsa. Paista noin 10 minuuttia.
- Mausta soijalla ja sokerilla. Kääntele lopuksi joukkoon katkaravut ja esikypsennetyt nuudelit ja ripottele yrtit pinnalle.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Kala ja äyriäiset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti