Kananmuna-perunasalaatti
Portioner
Ohje
- 6 keitettyä, kiinteää perunaa
- 1 punasipuli
- 4 kovaksi keitettyä munaa
- muutama tillinoksa
- 0.75 dl (kevyt)majoneesia
- 0.25 dl kevytkermaa tai maitoa
- suolaa
- pippuria
- 0.5 sitruunan mehu
- 1 ruukku- tai keräsalaattia
- Sekoita kastikkeen ainekset.
- Kuori perunat, punasipuli ja kananmunat. Kuutioi perunat ja viipaloi punasipuli ja kananmunat.
- Ryhmittele ainekset laakeaan tarjoiluastiaan ja valuta kastike raitoina päälle. Lisää salaatinlehdet kehysteeksi. Tarjoa paistetun, keitetyn tai savustetun kalan kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Salaatit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet