Sök efter recept

Kaali-porkkanavuoka

Portioner
Ohje
  • 7.5 kg vesi
  • 0.101 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.75 kg soijarouhe
  • 0.75 kg ohrasuurimo, rikottu
  • 0.25 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 10 kg valkokaali, pilkottu, tuore
  • 0.055 kg suola
  • 0.45 kg siirappi
  • 0.02 kg meirami, kuivattu
  • 0.01 kg mustapippuri, jauhettu
  • 2.5 kg porkkana, suikale, pakaste

Lisää veteen kasvisliemijauhe, soijarouhe ja ohrasuurimot.
Lisää hetken kuluttua pilkottu sipuli ja kaali.
Anna seoksen hautua melkein kypsäksi.

Mausta seos ja lisää porkkana viimeisenä.
Laita seos vuokiin ja paista 160 asteessa n. 35 minuuttia.

Luokka:

Juurekset, Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Sydänmerkki-ateriat, Uuni- ja grilliruoat, Vegetaariset ohjeet