Kaali-porkkanalaatikko ja puolukka-sipulihilloke
Portioner
Ohje
- 5 kg valkokaali, suikale, tuore
- 4 kg porkkana, suikale, tuore
- 1 kg sipuli, viipale, tuore
- 0.7 kg riisi-kauraseos
- 5 kg vesi
- 0.1 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- 0.1 kg siirappi
- 0.003 kg meirami, kuivattu
- 0.002 kg maustepippuri, jauhettu
- 0.05 kg suola
- 1 kg puolukka
- 1 kg punasipuli, viiipale
- 0.2 kg omenatäysmehu
- 1 kg hillosokeri
Sekoita kaali, porkkana, sipuli ja riisi-kauraseos.
Annostele massa GN-vuokiin.
Sekoita vesi, kasvisliemijauhe, siirappi ja mausteet.
Jaa neste vuokiin.
Kiertoilmapaista laatikoita 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Laske lämpötila 150 asteeeseen ja yhdistelmäpaista noin 55 minuuttia.
Tee puolukka-punasipulihilloke:
Laita puolukat, punasipuli, mehu ja sokeri kattilaan. Keitä 20-30 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoa laatikon lisäkkeenä.
Luokka:
Juurekset, Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Marjat, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Uuni- ja grilliruoat, Vegetaariset ohjeet