Sök efter recept

Kaali-porkkanalaatikko ja puolukka-sipulihilloke

Portioner
Ohje
  • 5 kg valkokaali, suikale, tuore
  • 4 kg porkkana, suikale, tuore
  • 1 kg sipuli, viipale, tuore
  • 0.7 kg riisi-kauraseos
  • 5 kg vesi
  • 0.1 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.1 kg siirappi
  • 0.003 kg meirami, kuivattu
  • 0.002 kg maustepippuri, jauhettu
  • 0.05 kg suola
  • 1 kg puolukka
  • 1 kg punasipuli, viiipale
  • 0.2 kg omenatäysmehu
  • 1 kg hillosokeri

Sekoita kaali, porkkana, sipuli ja riisi-kauraseos.
 Annostele massa GN-vuokiin.

Sekoita vesi, kasvisliemijauhe, siirappi ja mausteet.
Jaa neste vuokiin.

Kiertoilmapaista laatikoita 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Laske lämpötila 150 asteeeseen ja yhdistelmäpaista noin 55 minuuttia.

 Tee puolukka-punasipulihilloke:
Laita puolukat, punasipuli, mehu ja sokeri kattilaan. Keitä 20-30 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoa laatikon lisäkkeenä.

Luokka:

Juurekset, Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Marjat, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Uuni- ja grilliruoat, Vegetaariset ohjeet