Intialainen perunaraita
Portioner
Ohje
- 7 keitettyä varhaisperunaa
- 1 vihreä paprika
- 2 dl maustamatonta jogurttia
- 0.75 tl suolaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 0.5 tl kuminaa
- hiven chilijauhetta tai silputtua punaista chiliä
- ruohittua mustapippuria
- Leikkaa kylmät perunat kuutioiksi ja paprika pieniksi paloiksi.
- Sekoita suuressa kulhossa jogurttiin mausteet sekä perunakuutiot ja paprikapalat. Anna salaatin vetäytyä jääkaapissa hyvin.
- Perunaraita on parhaimmillaan, jos se valmistetaan päivää ennen käyttöä. Intialaiseen tapaan salaatin lisänä syödään maustettua riisiä ja chipati-leipää.
Ohje: Kotimaiset kasvikset ry
Luokka:
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vihanneshedelmät