Hae reseptiä

Intialainen perunaraita

Intialainen perunaraita
Annosmäärä
Ohje
  • 7 keitettyä varhaisperunaa
  • 1 vihreä paprika
Kastike
  • 2 dl maustamatonta jogurttia
  • 0.75 tl suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 0.5 tl kuminaa
  • hiven chilijauhetta tai silputtua punaista chiliä
  • ruohittua mustapippuria
  • Leikkaa kylmät perunat kuutioiksi ja paprika pieniksi paloiksi.
  • Sekoita suuressa kulhossa jogurttiin mausteet sekä perunakuutiot ja paprikapalat. Anna salaatin vetäytyä jääkaapissa hyvin.
  • Perunaraita on parhaimmillaan, jos se valmistetaan päivää ennen käyttöä. Intialaiseen tapaan salaatin lisänä syödään maustettua riisiä ja chipati-leipää.

Ohje: Kotimaiset kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vihanneshedelmät