Sök efter recept

Intialainen kukkakaali

Portioner
Ohje
  • 0.5 kg rypsiöljy
  • 0.1 kg curryjauhe
  • 2.5 kg purjosipuli, suikale, pakaste
  • 6 kg kukkakaali, kukinto, pakaste
  • 2.5 kg tomaattimurska
  • 0.03 kg kumina
  • 0.06 kg mineraalisuola
  • 0.06 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.01 kg meirami, kuivattu
  • 0.2 kg soijakastike
  • 0.2 kg korianteri, tuore

Kiehauta curry öljyssä.

Lisää purjo, freesaa.
Lisää kukkakaalit ja tomaattimurska sekä kumina, mineraalisuola, kasvisliemijauhe, meirami ja soijakastike.
Sekoita ja hauduta ”al dente”.

Tarjolle vietäessä ripottele pinnalle korianterisilppua.

Käyttövinkki: Sopii broileri-, kala- ja liharuokien lisäkkeeksi.

Luokka:

Höystöt ja curryt, Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Pannulla paistetut, Sipulit, Vegetaariset ohjeet, Yrtit