Sök efter recept

Hunajaiset sipulit

Portioner
Ohje
  • 1 kg pieniä sipuleita
  • vettä
  • nippu tuoretta oreganoa
Lisäksi
  • 2 dl väkiviinaetikkaa
  • 5 dl vettä
  • 1 dl hunajaa
  • 1 tl kokonaisia valkopippureita
  • Kasta sipulit kuumaan veteen ja kuori ne. Leikkaa suuret sipulit lohkoiksi.
  • Mittaa liemiainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää sipulit ja keitä läpikuultaviksi.
  • Lado sipulit vuorotellen oreganon oksien kanssa puhtaisiin, kuumiin lasitölkkeihin. Kaada liemi päälle ja sulje tölkit. Säilytä kylmässä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kastikkeet ja marinadit, Säilöntäohjeet, Sipulit, Vegetaariset ohjeet