Sök efter recept

Hunajainen kurkku-fetajuustosalaatti

Portioner
Ohje
  • 1 kurkku
  • 200 g fetajuustoa
Kastike
  • pala purjoa
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 0.5 tl sitruunapippuria
  • 0.5 rkl tuoretta timjamisilppua
  • 2 rkl öljyä
  • Leikkaa kastiketta varten purjo silpuksi. Sekoita jouksevan hunajan joukkoon sitruunamehu, sitruunapippuri ja timjami. Vatkaa joukkoon öljy ja lisää purjosilppu. Anna maustua hetki.
  • Leikkaa kurkku ja fetajuusto kuutioiksi ja levitä ainekset tarjoiluastiaan. Kaada päälle kastike ja tarjoa salaatti välittömästi.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vihanneshedelmät