Hunajainen kurkku-fetajuustosalaatti
Portioner
Ohje
- 1 kurkku
- 200 g fetajuustoa
- pala purjoa
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 0.5 tl sitruunapippuria
- 0.5 rkl tuoretta timjamisilppua
- 2 rkl öljyä
- Leikkaa kastiketta varten purjo silpuksi. Sekoita jouksevan hunajan joukkoon sitruunamehu, sitruunapippuri ja timjami. Vatkaa joukkoon öljy ja lisää purjosilppu. Anna maustua hetki.
- Leikkaa kurkku ja fetajuusto kuutioiksi ja levitä ainekset tarjoiluastiaan. Kaada päälle kastike ja tarjoa salaatti välittömästi.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vihanneshedelmät