Sök efter recept

Haudutettua kookoskaalia ja katkarapuja

Haudutettua kookoskaalia ja katkarapuja
Portioner
Ohje
  • 1 pieni valkokaali
  • 0.5 pienestä purjosta
  • 1 sipuli
  • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
  • 2 dl kookoskermaa tai -maitoa
  • 2 dl vettä
  • 1.5 rkl thaimaalaista kalakastiketta tai soijakastiketta
  • 1 rkl suurustetta vaaleille kastikkeille
  • 180 g isoja pakastekatkarapuja
  • Poista valkokaalista kantaosa ja paloittele kaali kookkaiksi paloiksi kannelliseen kasariin.
  • Puolita ja huuhtele purjo. Pilko purjo ja kuorittu sipuli kookkaiksi paloiksi kasariin.
  • Lisää hienonnettu valkosipuli, kookoskerma tai -maito, vesi ja kala- tai soijakastike.
  • Hauduta seosta kannen alla miedolla lämmöllä, kunnes kaali on rapean pehmeää.
  • Lisää suuruste ja katkaravut ja kuumenna seos nopeasti. Tarjoa heti.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kaalit, Kala ja äyriäiset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit