Hae reseptiä

Vaaleaa kalaa tomaattikastikkeessa

Vaaleaa kalaa tomaattikastikkeessa
Annosmäärä
Ohje
  • 500 g vaaleaa kalafileetä ilman nahkaa (esim. siikaa, kuhaa tai ahventa)
Kastike
  • 3 salottisipulia
  • 1 tlk tomaattimurskaa (à 400g)
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 0.5 sitruunan mehu
  • 2 rkl balsamietikkaa
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 2 rkl silputtua tuoretta timjamia
  • 0.5 tl suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • Kuullota puolitettuja kirsikkatomaatteja ja hienonnettuja sipuleita öljyssä.
  • Lisää loput aineista ja kuumenna seosta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  • Mausta kalafileet mustapippurilla ja paista kuumalla, suolatulla pannulla kypsiksi molemmin puolin.
  • Nosta kalapalat tarjolle ja tarjoa kastikkeen, keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kala ja äyriäiset, Kastikkeet ja marinadit, Pannulla paistetut ruoat, Sipulit, Vihanneshedelmät