Parsakaalia wokaten
- 0.04 kg rypsiöljy
- 0.01 kg kurkuma
- 0.01 kg curryjauhe
- 0.14 kg tomaattipyree
- 0.15 kg soijakastike
- 0.14 kg sokeri
- 0.1 kg omenaviinietikka
- 0.06 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- 0.03 kg valkosipuli, rouhe, tuore
- 0.2 kg chilikastike, sweet
- 0.006 kg chilijauhe
- 1.5 kg vesi
- 0.05 kg maissitärkkelys
- 0.2 kg vesi
- 0.15 kg rypsiöljy
- 11 kg parsakaali, pakaste
- 0.2 kg persilja, pilkottu, tuore
Kuumenna öljy, kurkuma, curry ja tomaattipyree padassa.
Lisää soija, sokeri, etikka, kasvisliemijauhe, valkosipuli, sweet chili sauce, chilijauhe ja vesi.
Keitä hiljalleen 15 minuuttia.
Yhdistä maissitärkkelys ja vesi. Suurusta mausteliemi ja kypsennä 10 minuuttia. Sekoita kastiketta välillä.
Freesaa parsakaalia öljyssä paistinpannussa. Kypsennä ”al dente”. Siirrä parsakaalit viiteen 1/1-100 GN-vuokaan. Kaada kuumaa maustekastiketta parsakaalien päälle n. 0,5 l / vuoka. Tarjolle vietäessä ripottele persiljasilppua pinnalle.
Vuokajako 1/1-100 GN
n. 2,200 l parsakaalia
n. 0,500 l maustekastiketta
Vinkki: Sopii broileri-, kala- ja liharuokien lisäkkeeksi.
Luokka:
Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet, Yrtit