Hae reseptiä

Keltainen kasvis-kalkkunaratatouille

Annosmäärä
Ohje
  • 0.05 kg sokeri
  • 0.05 kg suola
  • 0.4 kg appelsiinimehutiiviste
  • 0.025 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.012 kg oregano, kuivattu
  • 0.012 kg timjami, kuivattu
  • 0.5 kg vesi
  • 0.012 kg basilika, kuivatt
  • 3.5 kg kalkkuna, paistisuikale (maustettu), sous vide
  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 0.02 kg curryjauhe
  • 3.5 kg porkkana, lohko, tuore
  • 2 kg kelta- tai punajuuri, lohko, tuore
  • 3 kg sipuli, lohko, tuore
  • 3 kg paprika, lohko (3x3 cm), tuore
  • 3 kg tomaatti, keltainen, lohko, tuore

Kuumenna öljy padassa. Lisää curry, porkkana ja keltajuuri. Hauduta muutama minuutti.

Lisää sipuli ja hauduta.
Lisää paprika, tomaatti, kypsä kalkkuna ja kuumenna.

Lisää vesi, mausteet ja appelsiinimehu. Hauduta hetki.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Vinkki: Lihan voi korvata samalla määrällä kasviksia.

Luokka:

Broileri ja kalkkuna, Höystöt ja curryt, Juurekset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vihanneshedelmät