Karamellisoidut lanttukuutiot
Annosmäärä
Ohje
- 1 lanttu
- 4 salottisipulia
- 1 rkl voita
- 2 rkl sokeria
- 1 rkl rosmariinia
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- 0.5 dl piparkakkumurusia
- suolaa
- mustapippuria
- (sinihomejuustoa)
- Kuori lanttu ja leikkaa noin 2 x 2 cm kuutioksi.
- Lohko sipulit
- Esikeitä lanttulohkot. Valuta hyvin.
- Paista lanttukuutioita miedolla lämmöllä voissa. Lisää sipulilohkot ja sokeri. Kypsennä sekoitellen, kunnes sokeri sulaa ja ruskistuu hieman. Lisää hienonnettu rosmariini ja viinietikka. Vähennä lämpöä, pane kansi päälle ja hauduta lanttukuutiot kypsiksi.
- Mausta piparkakkumurusilla, suolalla ja pippurilla.
- Voit ripotella päälle sinihomejuustomurusia.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.
Luokka:
Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Pannulla paistetut ruoat