dsgsdgsg
Puoli kiloa päivässä, pari parhaassa–kasviksia on vaikea syödä liikaa! Kotimaiset avomaan kasvikset ovat loistava tapa tuoda elämään makua, keveyttä ja hyvinvointia. Juuri nyt ne ovat parhaimmillaan! Katso, miksi kotimaiset kasvikset ovat PastoriPiken valinta ja miten kasvikset sopivaträppärin kokkausfilosofiaan.
Kasvisten syönti on helppo tapa lisätä hyvinvointia. Kevyitä herkkuja voi popsia mielinmäärin, eikä olo tule tukalaksi. Valitsemalla lautaselle monen värisiä kasviksia pidät huolen siitä, että saat monipuolisesti eri ravintoaineita.
Tälle sivustolle on koottu tietoa, reseptejä ja vinkkejä kotimaisista avomaan kasviksista. Selvitimme muun muassa, mitä nuoret maanviljelijät ajattelevat työstään, mitä kuuluu PastoriPiken suosikkiwokkiin ja miten kasviksia kuuluu säilyttää.
Parasta juuri nyt
Herkullisia kasviksia nostetaan pelloilta läpi koko kesän, ja monien satoa riittää ympäri vuoden varastosta myytäväksi. Lue, millaista on viljelijän työ puhtaan ruoan tuottajana. Lue lisää….
Kokkaa kesä lautaselle
Maistuisiko PastoriPiken kasviswokki, grillattu kaalisalaatti tai pirteä kasvispasta? Poimi talteen kesän herkullisimmat reseptit! Lue lisää…
Perunan matka pellolta pöytään
Peruna on kotikeittiön luottopakki, jota saa kotimaisena ympäri vuoden. Lue, miten potut päätyvät pellon uumenista ruokakauppojen laareihin. Lue lisää…
Säilytä kasvikset oikein
Jääkaappiin vai huoneenlämpöön? Lue, miten kasviksia kuuluu säilyttää, jotta saat nauttia niistä herkullisimmillaan. Lue lisää…
Kotimainen kasvis on puhdas ja turvallinen valinta
Juuri nyt meitä kuluttajia hemmotellaan, sillä kauppojen hyllyt notkuvat tuoreita kotimaisia kasviksia. On monta hyvää syytä valita kotimainen:
- Puhtaus: Puhtaassa maaperässä ja raikkaassa ilmassa kasvaneita, puhtaalla vedellä kasteltuja kasviksia on taatusti turvallista syödä. Suomessa on vähemmän kasvituhoojia kuin Keski- tai Etelä-Euroopassa, joten viljelyssä tarvitaan vähemmän kasvinsuojeluaineita.
- Vastuullisuus: Suomalaista maanviljelyä valvotaan tarkkaan. Kestävän kehityksen mukaiset viljelymenetelmät takaavat, että tuotteita voi syödä hyvillä mielin.
- Tuoreus: Läheltä tuodut kasvikset ovat aina tuoreita, parhaassa tapauksessa edellisenä päivänä pellosta nostettuja.
- Herkullisuus: Kaiken tämän seurauksena kasvisten maku on vastustamattoman herkullinen – luonnollisesti!
HYVINVOINTIA SUOMESTA:
Yhteistyökumppaneina: