Yrttinen kaalikeitto
Portioner
Ohje
- 1.5 l vettä
- 400 g luutonta naudanlihaa
- 2 sipulia
- 1 laakerinlehteä
- 1 rkl viherpippureita
- 1 tl suolaa
- 1.5 kg valko- tai kurttukaalia
- 2 porkkanaa
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
- 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
- 1 rkl hienonnettua oreganoa tai timjamia
- Paloittele liha ja kuorittu, lohkottu sipuli kattilaan. Lisää vesi ja mausteet ja keitä liha lähes kypsäksi. Lisää paloiteltu kaali ja porkkana ja jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia.
- Lisää lopuksi yrttimausteet ja keitä vielä muutama minuutti. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka: