Sök efter recept

Yrttinen kaalikeitto

Portioner
Ohje
  • 1.5 l vettä
  • 400 g luutonta naudanlihaa
  • 2 sipulia
  • 1 laakerinlehteä
  • 1 rkl viherpippureita
  • 1 tl suolaa
  • 1.5 kg valko- tai kurttukaalia
  • 2 porkkanaa
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 rkl hienonnettua oreganoa tai timjamia
  • Paloittele liha ja kuorittu, lohkottu sipuli kattilaan. Lisää vesi ja mausteet ja keitä liha lähes kypsäksi. Lisää paloiteltu kaali ja porkkana ja jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia.
  • Lisää lopuksi yrttimausteet ja keitä vielä muutama minuutti. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kaalit, Keitot, Yrtit, idut ja versot, pinaatti