Sök efter recept

Yrttimaustetut naurisnyytit

Portioner
Ohje
  • 5 naurista
  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl siirappia
  • suolaa
  • pippuria
  • 0.5 dl tuoreita, hienonnettuja yrttejä
  • Kuori ja raasta nauriit. Sekoita raasteen joukkoon öljyä, siirappia, hiven suolaa ja yrttiseosta.
  • Pane foliopalojen päälle reilu desilitra raastetta kuhunkin ja rutista nyytiksi.
  • Kypsennä naurisnyyttejä uunissa 200 asteessa 40 – 50 minuuttia tai grillissä 20 – 25 minuuttia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Lämpimät lisäkeruoat, Uuni- ja grilliruoat, Vegetaariset ohjeet, Yrtit, idut ja versot, pinaatti