Vihannescurry
Portioner
Ohje
- 2 kpl porkkanaa
- 4 kpl perunaa
- 0.5 kpl kukkakaali
- 2 dl suikaloitua valkokaalia
- 1 kpl purjo
- 3 rkl öljyä tai margariinia
- 3 rkl currya
- 2 kpl valkosipulinkynttä
- 5 dl kasvislientä
- 2 kpl banaania
- 2 dl ruoanvalmistusjogurttia
- Pese ja kuori porkkanat ja perunat ja paloittele ne paksuhkoiksi viipaleiksi. Paloittele kukkakaali pienemmiksi nupuiksi. Viipaloi kaali ja hienonna purjo. Kuumenna rasva pannulla ja lisää curry ja hienonnettu valkosipuli. Sekoita, ettei curry ruskistu. Lisää kasvikset pannulle ja kuullota muutama minuutti.
- Lisää kasvisliemi ja hauduta kasvikset kypsiksi noin 15 minuutissa.
- Kuori ja viipaloi banaani. Sekoita kasvisten joukkoon banaani ja jogurtti. Anna kuumentua ja tarjoa riisin ja salaatin kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Hedelmät, Höystöt ja curryt, Juurekset, Kaalit, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Sipulit