Vegepannari
Portioner
Ohje
- 1 kg maito, rasvaton
- 0.3 kg vehnäjauho
- 0.045 kg kauralese
- 0.25 kg kananmuna
- 0.045 kg rypsiöljy
- 0.007 kg suola
- 0.012 kg sokeri
- 0.7 kg vihannessekoitus (parsakaali, maissi, porkkana), pakaste
- 0.045 kg rypsiöljy
- 0.002 kg oregano, kuivattu
- 0.012 kg sokeri
- 0.15 kg juusto, raaste, 15 %
Sekoita maidon joukkoon vehnäjauhot, leseet, kananmunat, öljy ja mausteet.
Anna taikinan turvota vähintään 20 minuuttia.
Sekoita sulaneiden vihannesten joukkoon öljy, oregano ja sokeri.
Kaada pannaritaikina voideltuun vuokaan ja laita kasvisseos tasaisesti pannaritaikinan päälle.
Ripottele halutessasi juustoraastetta pinnalle.
Paista vegepannari kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Leikkaa annospaloiksi.
Tarjoa lämpimänä tai kylmänä esim. kurpitsasalaatin kanssa.
Luokka:
Juurekset, Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Leivonnaiset, Vihanneshedelmät