Värikäs kalapata
Portioner
Ohje
- 6 dl kalalientä
- 1 annospussi sahramia (à 0,5g)
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 250 g porkkanoita
- 500 g perunoita (esim. varhaisperunoita)
- 1 fenkoli
- 100 g salaattisipulia tai varhaissipulia
- 100 g tuoretta pinaattia
- 500 g lohta tai kirjolohta kuutioituna
- hienonnettua tilliä
- Kiehauta kalaliemi, sahrami ja valkosipuli.
- Lisää kuutioidut porkkanat ja lohkotut perunat sekä viipaloitu fenkoli. Keitä, kunnes kasvikset tuntuvat hiukan pehmeiltä. Lisää hienonnettu sipuli ja huuhdeltu, hienonnettu pinaatti. Anna kiehua muutamia minuutteja.
- Lisää lohikuutiot ja kiehauta. Lisää pinnalle hienonnettua tilliä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Juurekset, Kala ja äyriäiset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Vihanneshedelmät