Sök efter recept

Värikäs kalapata

Portioner
Ohje
  • 6 dl kalalientä
  • 1 annospussi sahramia (à 0,5g)
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 250 g porkkanoita
  • 500 g perunoita (esim. varhaisperunoita)
  • 1 fenkoli
  • 100 g salaattisipulia tai varhaissipulia
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 500 g lohta tai kirjolohta kuutioituna
  • hienonnettua tilliä
  • Kiehauta kalaliemi, sahrami ja valkosipuli.
  • Lisää kuutioidut porkkanat ja lohkotut perunat sekä viipaloitu fenkoli. Keitä, kunnes kasvikset tuntuvat hiukan pehmeiltä. Lisää hienonnettu sipuli ja huuhdeltu, hienonnettu pinaatti. Anna kiehua muutamia minuutteja.
  • Lisää lohikuutiot ja kiehauta. Lisää pinnalle hienonnettua tilliä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Kala ja äyriäiset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Vihanneshedelmät