Sök efter recept

Värikäs broilerivuoka

Portioner
Ohje
  • 4 kg broilerin rintafileitä
  • 2 rkl öljyä
  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 tl jauhettua korianteria
  • 2 tl suolaa
  • 1 rkl tuoretta, hienonnettua rosmariinia
  • 1 tl kurkumaa
  • 50 g purjoa
  • 50 g punaista paprikaa
  • 3 rkl hillosipuleita
  • Ruskista rintafileet pannulla kuumennetussa öljyssä molemmin puolin kauniinruskeiksi. Nosta fileet uunivuokaan.
  • Sekoita mausteet ranskankerman joukkoon ja kaada seos fileiden päälle.
  • Kypsennä ruokaa 150-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
  • Lisää joukkoon suikaloitu purjo ja paprika sekä kokonaiset hillosipulit ja sekoita varovasti.
  • Anna hautua uunissa vielä 10 minuuttia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Broileri ja kalkkuna, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat