Värikäs broilerivuoka
Portioner
Ohje
- 4 kg broilerin rintafileitä
- 2 rkl öljyä
- 2 dl ranskankermaa
- 2 tl jauhettua korianteria
- 2 tl suolaa
- 1 rkl tuoretta, hienonnettua rosmariinia
- 1 tl kurkumaa
- 50 g purjoa
- 50 g punaista paprikaa
- 3 rkl hillosipuleita
- Ruskista rintafileet pannulla kuumennetussa öljyssä molemmin puolin kauniinruskeiksi. Nosta fileet uunivuokaan.
- Sekoita mausteet ranskankerman joukkoon ja kaada seos fileiden päälle.
- Kypsennä ruokaa 150-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
- Lisää joukkoon suikaloitu purjo ja paprika sekä kokonaiset hillosipulit ja sekoita varovasti.
- Anna hautua uunissa vielä 10 minuuttia.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka: