Varhaiskaalipihvit
Portioner
Ohje
- 500 g varhaiskaalia
- 3 kpl munaa
- suolaa
- pippuria
- tuoretta meiramia tai oreganoa
- paistamiseen rypsiöljyä tai juoksevaa margariinia
- Raasta kaali esimerkiksi monitoimikoneen suikalointiterällä karkeaksi raasteeksi.
- Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita kaaliraasteen joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla tuoreyrtillä.
- Kuumenna ohukaispannu, lisää koloihin kevyesti rasvaa ja nostele niihin kaaliseosta kahdella lusikalla. Tasoita pinta ja paista miedolla lämmöllä pihveiksi.
- Nosta kaalipihvit uunivuokaan ja kypsennä vielä 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Kaalit, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Pannulla paistetut ruoat, Välipalat, pienet syötävät