Sök efter recept

Vadelma-jogurttihyytelö

Portioner
Ohje
  • 3.5 dl maustamatonta jogurttia
  • 0.5 dl sokeria
  • 5 dl vadelmia
  • 3 kpl liivatelehtiä
  • 0.5 dl marjamehua
Lisäksi
  • 2 dl vadelmia
  • Anna liivatelehtien liota kylmässä, väljässä vedessä viitisen minuuttia. Sekoita tällä välin jogurttiin vadelmat ja sokeri.
  • Liuota puserretut liivatteet tilkkaan kiehuvaa mehua ja kaada seos ohuena nauhana sekoittaen jogurtti-marjaseokseen.
  • Kaada hyytymään tarjoilukulhoon ja siirrä peitettynä jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi.
  • Tarjoa jogurttihyytelö vadelmien kanssa välipalaksi tai jälkiruoaksi.

Vinkit:
Voit vaihtaa jogurtin 3,5 dl:aan piimää tai rahka-kermaseokseen: yhdistä tölkilliseen (250 g) maitorahkaa 1 dl kermaa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Jälkiruoat, makeiset, Marjat, Välipalat, pienet syötävät