Sök efter recept

Tumma päärynä-inkivääritorttu

Portioner
Ohje
  • 2 munaa
  • 0.75 dl sokeria
  • 0.75 dl muscavadosokeria
  • 1.25 dl jauhoja
  • 0.5 dl kaakaojauhetta
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 kuorittua ja viipaloitua päärynää
  • Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kevyesti sekoittaen siivilöity vehnäjauho-kaakaoseos, inkivääri ja öljy. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirasvuokaan ja paista 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  • Huom. Voit valmistaa tortun myös pieniin annosvuokiin.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Makeat leivonnaiset